Piscine din beton torcretat

Piscinele construite din beton proiectat, sau torcretat, simbolizeaza tehnica cu cel mai mare succes in constructia de piscine, o tehnica ce permite proiectarea betonului pe orice suprafata, obtinandu-se astfel cea mai buna compactivitate, rezistenta si aderenta. Aceasta reprezinta o tehnologie moderna care se foloseste cu succes in Europa in constructia piscinelor, consolidare de tunele, depozite de apa etc… In Romania, piscinele construite din beton proiectat reprezinta una dintre cele mai noi metode de construire a piscinelor.
Piscine din beton torcretat

Luxury swimming pool

Cum se realizeaza piscinele din beton proiectat?

Cand vorbim de piscine construite din beton torcretat, vorbim de calitate maxima. Aceasta tehnologie consta in proiectarea betonului la mare presiune, pentru a imbraca orice tip de suprafata, obtinand un zid continuu si compact, de foarte mare rezistenta, putand suporta orice fel de presiune care se exercita asupra lui.

Avantajele piscinelor din beton proiectat :

Aceasta tehnologie ofera posibilitatea adaptarii la orice tip de teren sau forma de constructie a bazinului, la orice dimensiune, o inegalabila soliditate a vasului, rapiditate in executie si siguranta in produsul final. Betonul se proiecteaza pe pamant sau orice perete din caramida, lemn sau orice alt material care-l poate sustine.

Piscine publice si rezidentiale :

Tehnologia betonului torcretat permite construirea de piscine, atat publice cat si private, in special a celor avand forme sau dimensiuni speciale. Pentru personalizarea piscinelor se pot oferi o diversitate de accesorii: diverse moduri de iluminare, diverse modele de scari, diverse modele de mozaic decorativ (se poate face orice desen personalizat), sistem de incalzire a apei, sistem de inot contra curentului, sistem automat de acoperire piscina, trambuline, tobogane etc…

Pentru mai multe informatii despre piscinele realizate prin tehnologia beton amprentat/proiectat/torcretat sau pentru a primi o oferta personalizata, va rugam sa completati formularul de mai jos si va vom contacta in cel mai scurt timp!  Cerere Oferta piscina
  Numele si prenumele*
  Email*
  Telefon*
  Localitate de resedinta*
  Comentarii

  Constructii de piscine, design piscine, constructii spa

  WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux