Piscine-Online.ro Savureaza Placerile Apei

 

Va rugam introduceti un termen de cautare pentru a incepe.

Home » Sfaturi

Sfaturi constructii piscine, constructii SPA, constructii saune/hammam

Sfaturi utile despre cum sa-ti construiesti o piscina, o sauna sau un hammam. De asemenea, sfaturi despre cum sa construiesti, sa reconditionezi sau sa intretii un strand, piscina publica, aquaparc sau un centru SPA. Nu in cele din urma, sfaturi despre accesorii pentru piscine si SPA si idei de amenajare a piscinelor si SPA-urilor.

 

 
Construirea piscinelor in zone de deal si munte

Construirea piscinelor in zone de deal si munte : Sfaturi si solutii de costruire a piscinelor in zone de deal si munte

Faptul ca piscina reprezinta, din ce in ce mai mult, un pol de atractie pentru familie si prieteni, nu mai reprezinta o noutate nici in Romania. Uniunea Europeana chiar incurajeaza si sustine construirea de piscine cu caracter public in Romania, finantand astfel de proiecte prin asa zisele « fonduri structurale », ca o metoda de incurajare a dezvoltarii turismului. Cum insa turismul de pe la noi inseamna in mare masura si turism montan, precum si faptul ca multe dintre casele de vacanta sunt in zone montane, iata cateva sfaturi utile celor care intentioneaza sa-si faca o piscina intr-o astfel de zona.

Pret: NA Detalii

 
SFATURI PRACTICE PENTRU INTRETINEREA PISCINEI

SFATURI PRACTICE PENTRU INTRETINEREA PISCINEI :

Un aspect foarte important in cazul piscinelor, atat al piscinelor rezidentiale, cat si al piscinelor publice, aspect pe care foarte multi dintre cei care vor sa isi construiasca o piscina nu il iau in calcul, se refera la curatarea si intretinerea piscinei cu scopul mentinerii calitatii apei.

Pret: NA Detalii

 
Avantajele piscinelor din polistiren

Avantajele piscinelor din polistiren :

Acest tip de polistiren este folosit EXCLUSIV in cazul construirii piscinelor, DIFERIT de cel folosit in cazul construirii caselor, avand o DENSITATE FOARTE MARE. Usor si rapid de executat, formele, dimensiunile si adancimile personalizate, alaturi de calitatea si rezistenta crescuta a constructiei, fac ca acesta solutie de construire a piscinelor sa devina din ce in ce mai utilizata. Totusi, dubla izolatie (termoizolatie pe interior si hidroizolatie pe exterior) face ca aceste piscine sa fie cu adevarat speciale.

Pret: NA Detalii

 
Panouri solare speciale pentru piscina

Panouri solare speciale pentru piscina : Panouri solare pentru piscina, printre solutiile ideale de incalzire a piscinei

Utilizand panourile solare pentru piscina, va veti putea bucura, o data cu primele raze de soare, de o temperatura placuta a apei din piscina dvs fara costuri de incalzire, cu exceptia investitiei initiale.

Pret: NA Detalii

 
Alegerea piscinei si solutii constructive pentru piscine

Alegerea piscinei si solutii constructive pentru piscine :

O piscină reprezintă o investiție imobiliară majoră, cu mari șanse de a se dovedi rentabilă în scurt timp. Aprecierea unui hotel sau pensiuni precum și valoarea unei vile cresc dacă acestea au piscină. Cum alegem totuşi solutia constructiva potrivita pentru piscina noastra?

Pret: NA Detalii

 
Sarea de Himalaya utilizata in salinele artificiale, saunele uscate, saunele IR

Sarea de Himalaya utilizata in salinele artificiale, saunele uscate, saunele IR :

Pe langa multiplele sale utilizari, sarea de Himalaya este folosita la placarea peretilor saunelor uscate, saunelor infrarosii, precum si a salinelor artificiale. De ce este oare aceasta sare atat de speciala si care sunt beneficiile ei pentru sanatate?

Pret: NA Detalii

Pagina: 1
Sfaturi
 

        

 

© 2008 Piscine-Online.ro Toate drepturile rezervate | Termeni si conditii de utilizare | Contact